1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Відбулось молодіжне кафе на тему «Віртуальний світ»

Неділя, 04 вересня 2011, 08:12

PDF Друк e-mail

 

Молодіжне спілкування в церкві Дім Євангелія м.Хмельницький

 

28 вересня християнська молодь, натхненна чудовим «стартом» молодіжних спілкувань нового сезону, знову зібралась разом для спілкування та прославлення Господа! Зустріч проходила в форматі молодіжного кафе. Молоді зібралось близько 60 чоловік. Атмосфера була дуже приємною та затишною.

Організатори підготували дуже актуальну для сучасної молоді тему: «Віртуальний світ». Її розкрив Олег Корецький, який був і ведучим програми. Говорилось про шкідливість віртуального життя, залежності від комп’ютерних ігор, які нейтралізують нас як християн, тобто, забирають в нас той дорогоцінний час, який був відведений для спілкування з Господом і служіння Йому!

Своє свідчення на цю тему нам розповів Сергій Басенко. На прикладі його розповіді ми впевнились, що віртуальне життя - це велика загроза для повноцінного реального життя! Також Володимир Косовський поділився з присутніми своїми благословіннями.

Групу музичного прославлення очолювала Ольга Петлюк. Сподіваємось, усі присутні були задоволені спілкуванням на молодіжці!

До нових зустрічей!!!

Анастасія Бідюк

 

Ми в мережі

Facebook

Малі групи

Мала група 1

Мала група 2

Мала група 3

Музичні гурти

Вертикаль

Третій крок

Молодіжні лідери

Басенко Віталій

Корецький Олег

This is the "debug" module position, which is not using any module class suffix.