1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Молодіжка 12 жовтня

Середа, 12 жовтня 2011, 00:00

PDF Друк e-mail

Молодіжне спілкування в церкві Дім Євангелія

12_жовтня відбулась чергова молодіжна зустріч. Молодь славила Бога піснями разом з християнським музичним гуртом «Третій крок».

Разом з Олександром Танаєвим присутні розмірковували над темою «Послідовники проти віруючих».

Фарисеї з дитинства знали Писання дуже добре. Але вони не знали головного – що родився Син Божий. Ніхто з них прийшов до новонародженого Ісуса, не вклонилися Йому (Матвія 2 розділ).

Царя Ірода можна назвати віруючим, тому що він знав про народження Ісуса, вірив цьому. Він покликав усіх мудреців, щоб дізнатись, де народився Христос. Цар бажав якомога скоріше позбавитись Ісуса, який міг стати пророком. Тобто Ірод був віруючим, бо повірив мудрецям. Однак цар мав інше серце – він побачив в Ісусі Христі конкурента. Тримаючись за своє місце, положення, він вчинив дуже жорстоко: бажаючи знищити Ісуса, наказав вбити декілька тисяч людей. А волхви не знали Писання так, як фарисеї, але отримували знання від Господа, який спрямовував їх шлях.

Одного дня усі люди постануть перед Ісусом Христом, але одні – з подарунком, інші – з порожніми руками. Мудреці, які йшли зі Соху, щоб побачити Ісуса, готувались, щоб прийти з дарами. Коли гість йде чи то до царя, чи до звичайної людини, йому негоже приходити з порожніми руками. Так і людина, навіть якщо вона вірить в Бога, вважається християнином, спасенним, ходить до церкви, повинна принести плід свого життя з Богом, покласти дарунок до ніг Христа.

Щоб бути не просто віруючим, а послідовником, потрібно бути готовим йти в далеку дорогу (Матвія 4:17-20). Коли він сказав до рибалок: «Ідіть за Мною, – Я зроблю вас ловцями людей!», вони одразу, покинули сіті та без будь-якої підготовки пішли за Ним. Це і є послідовники. Послідовники довіряють Ісусу Христу. Вони вірять, що Ісус дасть їм дещо більше, дасть нагороду. Слідувати – означає піти по слідам. Чи готові ми йти за Ісусом? Книжник не захотів змінювати свій стабільний спосіб життя, хоча і знав Писання.

Чудовим прикладом послідовника Ісуса Христа є Авраам. Все своє життя він подорожував довіряючи Богові.

Можна не мати великі знання в Біблії і бути послідовником Ісуса Христа. А можна знати її досконало, і не знати Його, не іти за Христом. Іди, куди тебе кличе Ісус. Стати віруючими – це ще не все, ще не кінець. Потрібно служити Господу, довіряти Йому, слухати Його голос та виконувати Його волю.

У другій половині зустрічі Лілія Танаєва закликала молодих братів та сестер у своєму оточенні мати принаймні 10 друзів, які не ходять до церкви, спілкуватись з ними, товаришувати, свідчити, молитись за них. Це буде приємно Господові й вони зможуть більше дізнатися про Бога та знайти відповіді на питання, які їх цікавлять.

 

Після загальної молитви, молодь продовжила спілкування, розмірковуючи над темою зустрічі.

До нових зустрічей!

Галина Королевська

 

 

Ми в мережі

Facebook

Малі групи

Мала група 1

Мала група 2

Мала група 3

Музичні гурти

Вертикаль

Третій крок

Молодіжні лідери

Басенко Віталій

Корецький Олег

This is the "debug" module position, which is not using any module class suffix.