1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Служіння неповносправним

PDF Друк e-mail

Діти - герої.... Що ти відчуваєш, коли бачиш діток з діагнозом ДЦП? (ВІДЕО)

 

 

 

Cлужіння для неповносправних, в м. Хмельницькому  розпочалось  минулого  року (2010), завдяки молитвам братів  і сестер, благословенням  пастора  і  церкви. Звичайно  ж  безпосередній участі самих  членів  церкви.

Ідея про створення , такого служіння , виникла ще в 2009 році, коли я  вперше поїхала в табір для неповносправних в м. Рівне. Після  таборів в церкві  зробила  презентацію  і представила фото і матеріали які були на той час . Просила  братів  і сестер  дати адреси знайомих , рідних , сусідів , друзів з обмеженими можливостями. Багато  хто відгукнувся  на це прохання.

Влітку  2010 р. церква пожертвувала кошти  на табір для 6 неповносправних.  Бог  благословив цей табір. Було  багато  покаянь , яким передували  різні труднощі, Господь  очищав ,випробовував на міцність і готовність  йти за Ним до кінця. З цієї невеличкої групи покаялось  2 людини,одна серед них прекрасна і добра  Нона, вона просто мінялася  щодня , і знаєте,  мінялось і її обличчя. Ноночка  певно що була найстаршим відпочиваючим  в  таборі. Життя її було дуже важке, дуже багато перенесла  втрат  і розчарувань, але серце залишалось добрим  і ніжним. Коли ми приїхали з табору, вона  була в  церкві, їй дуже сподобалось , і ще вона  з великим нетерпінням  чекала  наступного  табору, але… Через місяць після приїзду вона пішла до нашого Господа  Ісуса  Христа. Дуже  важко помирала , але перед смертю сказала : « Я хочу вже  зустрітися  з Ісусом  і бути з  Ним завжди», за 2 дні так і сталося.


За 1 рік  Господь  дав можливість відвідати  7 таборів для неповносправних, це особливі люди , особливі долі, особливі  серця, очі  і душі, це надзвичайні друзі…і просто прекрасні  творіння  Божі, створені по Його  образу і  подобі. Інколи  їм самим  просто  це потрібно  зрозуміти. А коли вони  це розуміють, ви собі навіть не уявляєте, як приємно  дивитися на їхні  змінені  очі. Не даремно говорять, що очі - то віддзеркалення душі.


 

Наші молитовні  нужди:

· розширення нашої невеликої  команди

· здоровя  наших діток, і  іхні   благополучні  операціїї

· кошти на  табори в які плануємо  поїхати влітку

· посвячення служителів на  це служіння

· потрібні  візочки і  траспорт для перевезень

· потрібні ваші молитви  за нас

 

 

Олена Глухман