1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Англійський пікнік!

Неділя, 10 липня 2011, 00:00

 

Українська команда, що допомагала американській на курсах у червні, бажала продовжити спілкування з новими друзями, які навчались мові. Тому зовсім скоро – через два тижні після закінчення англійської школи, 9 липня 2011 року ми зібрались на лісовій галявині за Хмельницьким на англійський пікнік! Хоча і на пікніку не було жодного американця чи англійця, він був справді називався англійським. Чому? Про це пізніше. На жаль, не всі бажаючі мали змогу бути присутніми, адже літо – пора відпусток, поїздок, здійснення планів. Ті, хто пожертвував суботнім літнім днем заради цього відпочинку, не пожалкували. А хто злякався прогнозів синоптиків про дощову погоду – наздоганяв увесь гурт вже в лісі. Близько 70 хмельничан взяли участь у англійському пікніку. Дехто прийшов зі своїми дітьми, дружиною, чоловіком, друзями.


Сумувати не було часу – організатори попіклувалися про активну цікаву програму. Відкрила відпочинок загальна гра на побудову команди (teambuilding), у якій відпочиваючі брали участь, поділившись на 4 команди. На кожній базі команди проходили певні завдання, які навчали цінувати кожного члена групи, працювати разом, довіряти один одному. Окрім цього, на кожній базі на учасників чекали завдання з англійської мови, де вони мали можливість показати все, чого навчились на курсах напередодні. Після гри, повні вражень, відпочиваючі смачно пообідали шашликами, засмаженими на природі. Далі програма була не менш насиченою: англійські пісні, жартівлива промова українського Майкла Готта до учасників пікніку (з перекладачем), тема на роздуми, футбол, волейбол, водний волейбол, подарунки на згадку та ін.

Новим знайомим було приємно побачитися знову та спільно провести чудовий літній день на активному відпочинку на природі.