1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Фестиваль «Діти для Христа» об’єднав дітей з області

Понеділок, 06 червня 2011, 11:00


Обласний дитячий фестиваль під назвою «Діти для Христа» відбувся 4 червня в мальовничому місці поблизу Хмельницького. Це другий дитячий фестиваль, який проходив у нашій області. Господь чудовим шляхом провів дітей, щоб показати Свою славу і велич.

Провести фестиваль на дозвіллі – ідея Ірини Каспрової, обласного керівника по роботі з дітьми, для того, щоб підлітки змогли більше поспілкуватись та познайомитись. Після багатьох молитов та очікувань мрії почали здійснюватись.


Зранку на синьому небі засяяло сонце. Бог приготував чудову погоду на цей день. Понад 300 дітей-підлітків з’їхались з усієї області на зустріч, яка проводилась на лісовій галявині.

Звучали прекрасні пісні у виконанні музичної групи «Вертикаль». Голова обласного Об’єднання ЄХБ Володимир Степанович Радомський звершив молитву-благословення.


Юні ведучі: Андрій Шаманський, Яна Бакуліч, Настя Петраш та Ян Чепуренков доносили радість спілкування.

Родзинкою програми були велетенські казкові та мультиплікаційні герої. Вони проводили ігри, веселили дітей та співали разом з ними. Спеціально запрошений гість фестивалю християнин Олег, майстер спорту з греко-римської боротьби та тренер з флорболу з Камянця-Подільського, показав вражаюче силове шоу.


Дітей поділили на групи за віком. Це дало можливість вчителям недільних шкіл та організаторам поспілкуватись з кожною дитиною. Також були проведені цікаві спортивні ігри, де всі брали участь. Відчувалось, що наші діти щиро люблять Бога, радість наповняла серця і мир панував серед них.


Ми повинні з надією дивитися в майбутнє, адже у Бога є благословіння для нас на кожен день. Слава Богу, що вітрило надії у наших дітях наповнилось новим подихом сподівань на краще, які подарував нам фестиваль «Діти для Христа»

Організатор фестивалю

Лариса Бакуліч