1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

2-га Всеукраїнська конференція християн-юристів

 

2-га Всеукраїнська конференція християн - юристів у м. Ірпінь

Дяка Богу, що цими днями збулись мрії багатьох християн! Створено Всеукраїнську громадську організацію – Асоціацію християн-юристів України www.clau.org.ua.

Ціль цієї організації - свідчити про Господа Ісуса Христа через професію юриста у рідному місті, країні, регіоні та у всьому світі / див. Дії 1:8 /

Знаменна подія відбулась під час ІІ Всеукраїнської конференції християн-юристів 22-23 жовтня 2011 року в м. Ірпінь.

Захід зібрав практикуючих юристів, юрисконсультів, адвокатів, помічників суддів, працівників міліції, прокуратури, податкової інспекції, державних службовців, депутатів різних рівнів, а також студентів, аспірантів, педагогів та науковців юридичних факультетів університетів та академій.

2-га Всеукраїнська конференція християн - юристів  м. Ірпінь

Церкву «Дім Євангелія» м. Хмельницького представляли чотири делегати і ще три делегати представляли інші церкви. Хмельницької області. Нагадаємо, що християни-юристи нашої церкви вже рік використовують свої знання для служіння Богу і людям.

Під час конференції проходили зустрічі з успішними міжнародними правниками, майстер-класи видатних професіоналів своєї справи, які висвітлювали актуальні юридичні проблеми і пропонували їх вирішення на основі християнських цінностей. Також відбулись дискусійні групи, презентації стартуючих та існуючих юридичних-проектів, що стосуються гострих кутів юриспруденції в сучасних українських реаліях. Представники юристів-християн Хмельниччини плідно реалізували свій професійний потенціал протягом лекцій та семінарів. Зокрема викликало високу зацікавленість та резонанс лекційне заняття професора Національної академії Державної прикордонної служби України Валерія Хоми на тему «Проблема корупції в Україні та християнський підхід до її вирішення».

Зустріч професіоналів-християн надихнула на більш активну та якісну працю юристів на славу Бога та на добро людям.

Детальніша інформація на сайті  http://blogs.korrespondent.net/users/blog/alfapressa/a47611?mid=511

Бажаючих приєднатись до служіння християн-юристів та за додатковою інформацією просимо звертатись за телефоном 0676036886 Валерій Хома, 0974942119 Роман Ляшук, або за електронними адресами: v-khoma@mail.ru    7roman@ukr.net

 

2-га Всеукраїнська конференція християн - юристів Ірпінь

Валерій Хома