1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Різдвяне служіння

Понеділок, 26 грудня 2011, 15:49

Різдво Христове 2012: дитяче служіння

 

ВІДЕО Відео з дитячого служіння

 

 

Новини CNL

Різдвяне служіння та відео у новинах CNL NEWS

 

відео Дитяче свято у новинах CNL NEWS

 

Святкове Різдвяне богослужіння 25 грудня у церкві «Дім Євангелія» м.Хмельницького розпочалося з ангельського співу! Так, це був наче спів ангелів – славили Бога юні братики та сестрички у Христі, одягнені в різдвяні одежі. В цей час, під звуки дзвіночків, хор заповнили юні хористи, бажаючі розділити з усіма присутніми радість від свята Різдва Христового.

На богослужінні служителі зачитували із Священного Писання історію народження Спасителя (Луки 2 розділ). В домі Божому панував благоговійний та святковий настрій.

Святкова програма була наповнена прославленням. Присутні співали різдвяні пісні: «Повний благості», «У Віфлеємі нині новина» та інші. Наймолодші хористи прославляли Ісуса у віршах. Ми впевнені, що ніхто з присутніх не залишився байдужим до того, що з вуст таких маленьких діточок лунала слава народженому Христу. Також, співом, віршами, та різдвяною виставою вітали Ісуса інші діти та підлітки. Сценку на різдвяну тематику підготували для присутніх дітки з села Черепова. Гарним сюрпризом для юних хористів був великий святковий торт, яким вони поласували після служіння.

Того ж дня ввечері для діток було організоване чудове Різдвяне свято! Пресвітер церкви Микола Миколайович Костишин розпочав спілкування з молитви, а також, розказав діткам історію народження нашого Спасителя Ісуса Христа, пояснивши значення цієї події.

Спілкування було наповнене сміхом та радістю. Ведуча свята Світлана Коваленко була одягнена в яскравий костюм. Проводити ігри їй допомагали декілька казкових героїв. Родзинкою програми був Міккі Маус, з яким усі мали змогу сфотографуватись. Він підбадьорював дітей та підіймав їм настрій.

Діти співали пісні, грали в ігри, дивилися мультфільм. Старші дітки підготували для своїх друзів різдвяну сценку, вірші та пісні. Кожний бажаючий міг заспівати різдвяну пісеньку та розповісти вірша. Варто зазначити, що в іграх були задіяні не лише дітки, а й їхні батьки, що зробило зустріч ще теплішою та сімейною. Беручи участь в іграх та конкурсах, діти вигравали призи, а по завершенні свята кожний маленький гість отримав солодкий подарунок.

Різдво 2012 у церкві євангельських християн - баптистів Дім Євангелія м. Хмельницький

Віримо, що усі присутні на ранковому та вечірньому спілкуванні, в повній мірі відчули радість святкування Дня народження нашого Спасителя Ісуса Христа.

Анастасія Бідюк, www.de.km.ua

Фото: Олексій Шевчук, Галина Королевська

Різдво 2012 у церкві євангельських християн - баптистів Дім Євангелія ХмельницькийРіздво 2012 у церкві євангельських християн - баптистів

Різдво 2012 у церкві євангельських християн - баптистів Різдво 2012 у церкві євангельських християн-баптистів Дім Євангелія м. Хмельницький

Різдво 2012 у церкві євангельських християн -баптистів Дім Євангелія  ХмельницькийРіздво 2012 у церкві євангельських християн - баптистів Дім Євангелія (Хмельницький)

Різдво 2012 у церкві євангельських християн - баптистів Дім Євангелія у м. ХмельницькийРіздво 2012 у церкві євангельських християн - баптистів Дім Євангелія у м. Хмельницькому