1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Різдвяні колядки в Хмельницькому!

Неділя, 08 січня 2012, 00:00

Христос родився!
Бог воплотився!
Ангели співають –
Радість звіщають!

 

Хмельницька центральна церква «Дім Євангелія» вже довгий час має традицію співати колядки у місті під час святкування Різдва Христового. І цей рік не став винятком. Більше того, Різдво 2012 року стало особливим для хмельничан.

7 січня близько 50 чоловік молоді відвідали хворих у більшості відділень Хмельницької міської та обласної лікарень, де втішили їх співом колядок. Пацієнти радо слухали їх, дехто підспівував. У кожному відділенні, окрім співу декількох пісень, молодь вітала людей з Різдвом, розповідаючи про сутність свята та ціль приходу Ісуса Христа на землю.

Наступного дня, ввечері 8 січня, молодь церкви звіщала радісну новину в людних місцях Хмельницького. Брати та сестри вітали інших жителів міста, співаючи різдвяні пісні на зупинці «ТРЦ Либідь плаза», біля центрального універмагу, та по центральній вулиці Проскурівській. Там, як і завжди, проходило багато людей і кожного разу чимало їх зупинялися послухати спів про народженого Христа. Особливою частиною вечора стало проведення трьох флешмобів – коли молоді християни непомітно окремо заходили в людне місце, розсіювалися поміж людей та несподівано починали співати колядку.

Таким чином веселі колядки та вітання з Різдвом Христовим лунали у ТРЦ «Оазиз», ТЦ «Таврія В» та на залізничному вокзалі міста Хмельницького. Особливо були вражені люди на вокзалі. 10 година вечора, Різдво, пасажири нудьгують в очікуванні потягів, аж ось починає лунати живий спів різдвяних пісень. Десятки пасажирів і декілька працівників вокзалу були приємно здивовані. Вони швиденько підійшли й з задоволенням слухали молодь. Брати та сестри з радістю свідчили людям про Спасителя.

Усім, хто слухав спів колядок, розповіли про значення Різдва, попрохавши людей в це свято не забути про головне – про Іменинника Ісуса, звернутись до Бога й прославити Його.

 

ТРЦ Оазис, піцерія  ВІДЕО 1ТРЦ Оазис, піцерія  ВІДЕО 2ТЦ Таврія В, кафе  ВІДЕО 3Залізничний вокзал  ВІДЕО 4