1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Анатолій Мельник – пресвітер Хмельницької центральної церкви ЄХБ «Дім Євангелія»

Неділя, 15 січня 2012, 00:00

 

Пресвітер хмельницької церкви ЄХБ

В неділю, 15 січня 2012 року, на служінні у центральній церкві євангельських християн-баптистів «Дім Євангелія» м. Хмельницького був обраний пресвітер Мельник Анатолій Миколайович.

На членському зібранні церкви були присутні заступник голови Всеукраїнського союзу церков євангельських християн-баптистів Микола Євгенович Каспров та старший пресвітер у Хмельницькій області Володимир Степанович Радомський.

Анатолій Мельник народився 24 січня 1971 року у с.Слобідці-Малієвецькій Дунаєвецького району Хмельницької області. У студентські роки вперше придбав Новий Заповіт і з нього почав дізнаватися про життя Ісуса Христа. Згодом придбав Біблію, і відтоді ця книга стала для нього найважливішим скарбом.

Анатолій з дружиною Ларисою покаялись 13 січня 1997 року. Одразу влились у церковне служіння – готували телепередачу, що транслювалась на території Дунаєвецького району. Нині дружина Лариса готує християнські передачі для Транссвітового радіо. Подружжя виховує трьох доньок.

Пресвітер хмельницької центральної церкви євангельських християн баптистів

У 1999 році брат був обраний на дияконське служіння у церкві євангельських християн-баптистів «Віфлеєм», м. Дунаївці Хмельницької області, а в 2000 році – на випробувальний термін пресвітерського служіння. У квітні 2001 року Анатолій Миколайович був рукопокладений на пресвітерське служіння у церкві «Віфлеєм» і до січня 2012 звершував служіння одного з пресвітерів.

У 1998-2000 рр. брат навчався в Дунаєвецькому біблійному коледжі, а в 2001-2006 роках – у Ірпінській біблійній семінарії. Період семінарського навчання був поєднаний з церковним служінням. З 2003 до 2012 року – Анатолій Миколайович був викладачем у біблійному коледжі м.Дунаєвець і в 2006-2011 рр. займав посаду директора коледжу.

Після молитов з дружиною та роздумів Анатолій Миколайович відгукнувся на запрошення братів-служителів нести служіння в центральній церкві ЄХБ «Дім Євангелія» міста Хмельницького. Сім’я підтримала його рішення.

Анатолій Мельник зазначає: «Вже за короткий час служіння на новому місці я побачив підтримку Господа і сприяння мені у справах». Нести пресвітерське служіння Анатолію Миколайовичу залишається допомагати попередній пресвітер церкви Микола Миколайович Костишин.

Пресвітер хмельницької центральної церкви ЄХБ

Бажаємо пресвітеру Анатолію Миколайовичу Мельнику благословінь на Господній ниві, сил, наснаги та мудрості у цьому нелегкому служінні!