1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

У Хмельницькій центральній церкві відбувся вечір для дівчат

 

Святковий вечір для дівчат церква євангельських християн баптистів Дім Євангелія м ХмельницькийСвяткова зустріч відбулася в суботу 10 березня. Приємний та цікавий вечір для молодих сестер підготували брати.

Ведучими свята були Артем Бакуліч і Давид Буйницький. Царювала радісна й невимушена атмосфера. На початку програми молодь прославила Бога декількома піснями. Також брати підготували різноманітні конкурси, вікторину на знання в області механіки, питання по Біблії.

Сюрпризом для сестер стало відео з привітаннями від пресвітера, диякона і молодіжного лідера. Служителі побажали сестрам бути такими милосердними і доброчесними як Тавіфа; відкривати і використовувати свої дари, та щоб Бог був Господом в їх житті. А молодіжний лідер Олег Корецький зазначив, що жіноча половина людства прикрашає та доповнює життя чоловіків.

Святковий вечір для дівчат церква євангельських християн баптистів Дім Євангелія (м. Хмельницький)Диякон Валерій Хома мав слово на тему «Ідеальна жінка». За його словами, ідеальна жінка – це та, яка створена Богом, і створена зі спеціальним задумом та призначенням.

Жінки, які стояли біля розіп’ятого Ісуса Христа – герої віри. Також особливою жінкою, що виконала своє призначення була Естер, через яку був врятований цілий народ («Бо якщо справді будеш ти мовчати цього часу, то полегшення та врятування прийде для юдеїв з іншого місця, а ти та дім твого батька погинете. А хто знає, чи не на час, як оцей, досягла ти царства!…» (Естер 4:14).

Найбільш цінне, що могла залишити після себе жінка, ми бачимо на прикладі життя матері Терези.

Валерій Олександрович зазначив, що життя чоловіка неможливе без жінки. Має бути 1*1=1, інакше виходить так: 1*0=0.

Святковий вечір для дівчат церква євангельських християн баптистів Дім Євангелія ХмельницькийСвятковий вечір для дівчат церква євангельських християн баптистів Дім Євангелія (Хмельницький)

 

 

 

Жінка повинна виконувати Божу обітницю: бути разом із чоловіком. «Хочеться, щоб ви мали це щастя: були разом, у всьому єдиними з чоловіком – горі, радості, відпочинку, служінні», - зазначив служитель.

Наостанок, заміжнім сестрам Валерій Хома нагадав, що вони є «царицями царів», а неодруженим побажав «просити в Бога, щоб Він показав вам царя». Потрібно пам’ятати, що перед кожною жінкою стоїть велика мета – виконати своє призначення.

Святковий вечір для дівчат церква євангельських християн баптистів Дім Євангелія /Хмельницький Святковий вечір для дівчат церква євангельських християн баптистів Дім Євангелія

Після теми, молодь продовжувала приємне спілкування за частуванням фруктами й десертом. Цей вечір став приємним подарунком від братів, що приніс сестрам гарний настрій, добрі побажання, привітання та настанови. Дякуємо вам, братики у Христі!

Валентина Королевська