1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

29 квітня 2012 р. піст і молитва проти пропаганди гомосексуалізму в Україні

Вівторок, 24 квітня 2012, 09:26

Написав de

Християни! Станьмо на коліна перед Богом на захист моральності! Молімося про те, щоб содомія не проникла у законодавство України, школи, дитячі садочки та ЗМІ!!!

Піст і молитва проти пропаганди гомосексуалізму в Україні

Християни схиляють коліна перед Богом і моляться про те, щоб содомія не проникла у законодавство України, школи, дитячі садочки та ЗМІ.

В Україну гігантськими кроками йде впровадження гендерної політики в Україну, за якою криється прихована пропаганда гомосексуалізму та інших сексуальних збочень, а також з 16 по 19 травня 2012 року в Києві пройде Міжнародний форум "Київ-Прайд 2012", який підтримав Посол США в Україні Джон Ф. Теффта на їх офіційному сайті.

Представники ЛГБТ-спільноти (спільноти геїв, лесбіянок, бісексуалів і трансгендерів) планували пройти центром Києва разом з правозахисниками і всіма, хто виступає за рівність у суспільстві, незалежно від сексуальної орієнтації, та проти дискримінації ЛГБТ.

Крім того, в ці дні в Києві планується проведення форуму політиків і лідерів громадської думки за участю представників України та країн Європейського Союзу, а також перегляд фільмів, пов`язаних із тематикою проведення аналогічних заходів в інших країнах світу, інші культурні заходи.

Варто відзначити, що Чехія та Угорщина, за ініціативою громадян, не допустила впровадження гендеру та одностатевих шлюбів на території своїх країн.

Тому ми, як християни, найперше маємо об'єднатися у пості та молитві й протистояти злу в Україні та просити Бога за спасіння цих людей : “Бо дуже могутня ревна молитва праведного” (Іакова 5 :16)

А також вживати усіх, дозволених законом, заходів - листи, звернення, зібрання, аби не допустити зміненню українського законодавства.

Та найголовніше - робити усе, аби навчати різних людей дотримуватися Божих заповідей.

Отож, оголосіть у свої церквах, що 29 квітня 2012 рік, неділя - піст і молитва за недопущення пропаганди гомосексуалізму в Україні та спасіння цих людей!!!

P.S.

Сучасна гендерна політика – це зовсім не захист прав жінок! Старий термін «стать» (лат. sex), який вживали для різниці жінки й чоловіка замінено терміном «гендер», що означає «соціальна стать». Згідно Рекомендацій „Про заходи по боротьбі з дискримінацією за ознакою сексуальної орієнтації або ґендерної ідентичності” №CM / REC (2010) 5 від 31.03.2010р. Комітету Міністрів Ради Європи» держави-члени Ради Європи повинні вживати належні законодавчі та інші заходи, спрямовані на працівників освіти і учнів, для забезпечення того, щоб право на освіту здійснювалося без дискримінації за ознаками сексуальної орієнтації або ґендерної ідентичності”.

Варіанти гендерної ідентичності: чоловік, жінка, гомосексуаліст, лесбіянка, трансексуал.

Тобто вже не важливо ким людина народжується, але ким вона себе відчуває.

Резолюція «Дискримінація за сексуальною орієнтацію та статевою ознакою» №1728 (2010) від 24.09.2010 року містить наступне формулювання: «Парламентська асамблея звертає увагу, що сексуальна орієнтація є глибинною частиною ідентичності кожної людини, яка включає гетеросексуальну, бісексуальну та гомосексуальну орієнтації».