1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Субота, 2 червня, м. Хмельницький - Свято сім’ї «Щаслива родина»!

 

Запрошуємо хмельничан та гостей міста взяти участь у святі сім’ї «Щаслива родина»! Проведіть незабутній день разом з вашою сім’єю в центрі міста. Програма заходу буде насиченою та цікавою для дорослих і дітей.

2 червня в місті Хмельницькому відбудеться грандіозне свято для всієї сім’ї «Щаслива родина»!, в рамках якого відбудеться святковий парад щасливих родин, сімейні ігри, конкурси з призами, діятиме безкоштовна фотосесія, арка закоханих для поновлення весільних обітниць, також відбудеться святковий концерт.

Свято сім’ї відбудеться в рамках Всеукраїнського Тижня Подружжя. Подібні заходи вже були проведені у багатьох містах України. Метою проведення Всеукраїнського Тижня Подружжя є привернути увагу громадськості до проблем сім'ї, наголосити на важливості розвитку сімейних цінностей, а також активізувати суспільство та об'єднати недержавні і державні інституції, бізнес, медіа та християнські церкви навколо теми подружжя та шлюбу.

Ініціатори Тижня Подружжя закликають долучитись до руху просімейні громадські організації, християнські церкви всіх конфесій на деномінацій, журналістів і просто всіх небайдужих людей, які вважають, що сім’я – це найбільша суспільна цінність, а подружнє щастя вартує того, щоб закохані чоловік та жінка працювали над його збудуванням щодня.