1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Молились за тих, хто навчається

 

В неділю 2 вересня напередодні початку навчального року у церкві «Дім Євангелія» молилися за навчальний 2012-2013 рік.

Основний час служіння був присвячений вечері Господній. Християни через проповідь Слова Божого та видимі знаки згадували смерть і страждання Господа Ісуса Христа та їх значення для людства. Проповідував пресвітер церкви Мельник Анатолій Миколайович.

В другій частині служіння учні недільної школи представили коротку програму, розповівши декілька віршів про школу та навчання. Після цього другий пастор Костишин Микола Миколайович запросив вийти наперед усіх, хто вступає у новий навчальний рік – школярів, студентів, вчителів та викладачів. Наперед вийшло чимало молоді. Він дав декілька настанов, побажав школярам гарно вчитися, бути чемними та слухняними. Після цього вся церква звершила молитву, прохаючи у Бога благословити дітей, молодь та педагогів у новому навчальному році.

Цього року першокласниками загальноосвітніх шкіл стали 11 вихованців недільної школи церкви "Дім Євангелія". Першокласники отримали приємні подарунки від церкви.

Молитва за тих хто розпочинає навчальний рік, традиційно звершується в церквах євангельських християн-баптистів кожного року наприкінці серпня або на початку вересня.

Прес-служба церкви «Дім Євангелія»