1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Пікнік «4 кроки до Царства або 4 П!»

Неділя, 16 вересня 2012, 00:00

В неділю 16 вересня відбулась поїздка дітей та підлітків церкви «Дім Євангелія» на природу. Зустріч проходила у мальовничому місці на березі річки Південний Буг, поблизу села Марківці Летичівського району.

Програму підготували лідери підліткового служіння Віталій Марценюк, Павло Костишин, Лариса Бакуліч та Олександр Шкандюк. Відпочинок розпочався зі смачного шашлику. Протягом дня було багато спілкування, проводилися різноманітні ігри.

Крім розваг та відпочинку відбулось спілкування на тему «4 кроки до Царства або 4 П!», яке провів Віталій Марценюк. Через дослідження Біблії та обговорення підлітки дізнались, що означає принцип «4П» у житті християнина.

1. Прийняти Ісуса Христа в своє серце. Що змінилось в моєму житті, коли я прийняв Ісуса Христа?

2. Перебувати щоденно в молитві та вивчати Священне Писання (особисто та разом з братами і сестрами). Це процес освячення, який проходить завдяки щоденному спілкуванню з Богом.

3. Послужити, тобто використовувати свої таланти та дари щоб служити людям. Як я можу використовувати свої здібності та служити братам та сестрам?

4. Передавати Добру Новину своїм близьким та друзям, поділитись своєю вірою з тими, хто не знає Бога.

Підлітки поділились на групи, щоб детально розібрати та обговорити ці принципи.

Незабутній часом наприкінці походу було катання на моторних човнах. Усі, від наймолодших до найстарших, по черзі змогли весело покататися хвилями Південного Бугу.

Організатори походу впевнені, що час, проведений разом на природі, пішов на користь як фізичному, так і духовному росту молоді нашої церкви.

Прес-служба церкви «Дім Євангелія»