1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Навколо світу за одну молитву

молитовне служіння сестер

Є в житті християн особливі моменти, коли відчуваєш спорідненість не лише зі своєю сім’єю, з братами і сестрами місцевої церкви, міста чи навіть країни, але й усього світу. Це чудово, що сестри Всесвітнього баптистського альянсу щороку навесні і восени мають два дні, коли моляться одночасно, хоча на різних континентах, різними мовами, але про однакові потреби.

От і 5 листопада сестри нашого міста об’єдналися для такої молитви у приміщенні церкви «Дім Євангелія». Тема зустрічі – ходіння в Дусі через радість. Перед молитвою ведуча Людмила Антонівна Бондар звернула увагу присутніх на глобус – модель Земної кулі. Вона зауважила, що сьогодні жоден населений континент не буде обділений молитовною опікою, ми молитимемось за всі регіони, і хтось молитиметься за наш. Ведуча додала, що особливої підтримки потребує американський народ, що цими днями постраждав від урагану. Навіть президент Америки закликає до молитви. Тим більше ми маємо усвідомити свій великий привілей – кликати до Господа про покаяння душ, про захист від бід.

Чотири сестри заздалегідь підготували повідомлення на цю зустріч.

Автор цієї статті розповіла про особливу епоху – час благодаті, час, коли Святий Дух діє в серцях віруючих, і це є особливою радістю для християн. Також джерело нашої радості – служіння Господу, допомога ближнім, очікування нагороди від Бога і вічної блаженної небесної країни.

Сестра Тамара Чиж познайомила з деякими біблійними образами жінок Старого Заповіту. Девора, Естер – це вагомі постаті не тільки в історії свого народу, а й приклади духовного лідерства для нас.

Марія - мати Ісуса, Єлизавета, теща Петра, Марія Магдалина, Самарянка, Лідія – на сторінках Нового Заповіту ці жінки мають різний вік, достаток, соціальний стан, але одне їх об’єднує – покора перед Богом, жага служити Йому і своїм ближнім. Про це розповіла присутнім Людмила Галущинська.

Особливо яскравим і натхненним був виступ Тетяни Кисельової. Вона поділилася тим, що радість християн не може залежати від зовнішніх чинників. Вона є незмінною за будь-яких обставин.

Підсумував виступи пастор церкви «Дім Євангелія» Анатолій Мельник, зауваживши, що своєрідним ключем до того, щоб завжди радіти є дарована нам Божа мудрість. Бачити події очима Бога означає розуміти сенс і добрих обставин, і страждань та непорозумінь.

Кульмінацією зібрання стала молитва за потреби різноманітних регіонів світу. Сестри молилися про духовну єдність, про відродження душ, про Божий захист від стихійного лиха, про благословення на майбутнє нашого всесвітнього баптистського братства.

В очах сестер можна було прочитати, що такі служіння підбадьорюють душу, надихають на наступну молитовну працю.

Лариса Мельник, церква «Дім Євангелія», м. Хмельницький

Молитва сестер церковь

Молитва сестер церковь евангельских христиан

Молитва сестер церковь евангельских христиан баптистов

Молитва сестер церковь евангельских христиан баптистов г. Хмельницкий

Молитва церковь евангельских христиан баптистов г. Хмельницкий

Церковь евангельских христиан баптистов г. Хмельницкий

Церковь евангельских христиан  г. Хмельницкий

Церковь евангельских христиан