1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Радісна Новина з юних уст


Підліткове різдвяне служіння церкви ЄХБ Дім Євангелія

У ці дні християни світу святкують чи не найвизначнішу подію у році – народження Спасителя людства Ісуса Христа, Який прийшов на землю, щоб примирити грішну людину з Творцем.

«Хвала навіки Господу, Творцю Вселеної! Осанна в вишніх – ангели співають» - такими словами розпочав програму богослужіння хор підлітків церкви «Дім Євангелія».

Основною темою недільного богослужіння 30 грудня 2012 року було Різдво Христове. Ця визначна подія дзвінкими юними голосами оспівувалася у піснях хору, сольних піснях, віршах та декламаціях.

Звичайно, була і проповідь Слова Божого. Даниїл Личак зачитав Євангеліє від Матвія 2:1. Він переповів історію, описану в Біблії, про шлях мудреців до Народженого в яслах, відзначивши, що ніщо не завадило звершитися Божому плану – ні далека дорога мудреців, ні цар Ірод, ні його слуги.

«Наречен Он первым и последним, Он Альфа и Омега. Он для нас пришёл на эту землю, Он любит человека, как любит лишь Отец» - славив Бога квінтет дівчаток.

Різдвяний настрій підтримало акапельне виконання хору пісні на музику відомого твору «Щедрик» українського композитора М.Леонтовича.

Андрій Шаманський зачитав Луки 1: 26-27. Він зазначив, що для народження Ісуса Бог вибрав Марію – просту дівчину, яка любила Бога й жила згідно Його заповідей. Ісус з’явився на світ в простоті – у яслах в хліві, хоча мав владу, могутність заявити про Свій прихід на увесь світ.

Продовжила богослужіння театральна постановка підлітків, яка розкрила значення Різдва та мету приходу Ісуса Христа у світ – для того, щоб кожна людина могла мати спасіння й вічне життя.

Про обставини та історію народження Ісуса Христа говорив у проповіді Євген Костишин (Матвія 1:21). Він побажав, щоб кожен з присутніх міг сказати: «Я і все, що в мені, належить Господу».

Галина Королевська,

Прес-служба церкви «Дім Євангелія»

Фото: Тимофій Петраш