1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Гармонія у всьому

 

Духовий оркестр м Дунаївці

Завжди приємно приймати гостей. Це можливість довідатися про щось нове, поспілкуватися, порадіти, поділитися спогадами. Цього разу в нашу церкву приїхали гості незвичайні. Це був цілий духовий оркестр з Дунаєвець.

Труби, тромбони, флейта, саксофони та інші інструменти під керуванням досвідченого професіонала зливалися в чудові мелодії відомих псалмів, що прославляють Бога. Раділи наші серця від урочистого гімну «Великий Боже», святкових переливів різдвянок, натхненних акордів «Вірю я в обітниці Христа», сольного виступу найменшого учасника оркестру Самуїла…

Брат Яків Шушкевич, який вів програму, наголосив на тому, що важливо використовувати свої здібності до гри і прославляти Бога на музичних інструментах. Стрункий злагоджений духовий оркестр немов би ілюстрував проповідь Миколи Іващука про те, що Наш Бог є Богом миру, гармонії і порядку. Господь працює оригінально, Він приготував для нас чудовий світ з ідеальними законами. Тільки ті, хто приймає Божий порядок, а не відкидає його, матимуть благословення. Брати і сестри, які присвячують свій час для репетицій оркестру для гри, є хорошим прикладом іншим у служінні для Господа.

Уляна і Лариса Мельник,

Фото: Анастасія Бідюк

Прес-служба церкви «Дім Євангелія»