1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Молитва благословіння за дитину

 

Молитва благословіння над дитиною

Церква завжди радіє, коли у Домі молитви є дітки, адже вони є втіленням чистоти, енергії, життєрадісності і простоти. Будучи на землі, Христос навчав: «Поправді кажу вам: коли не навернетесь, і не станете, як ті діти, не ввійдете в Царство Небесне!» (Матвія 18:3). Також Ісус казав: «…Пустіть діток, і не бороніть їм приходити до Мене, бо Царство Небесне належить таким» (Матвія 19:14).

Сім’я Олександра та Оксани Запорожець виконала повеління Господа, і принесла новонароджене немовля до церкви на молитву. Подружжя вийшло наперед з трьома дітками. Окрім Едуарда та Марини, Господь нещодавно подарував їм третю дитинку – Яну.

Настанови Слова Божого дав пресвітер А.М.Мельник. Біблія називає дітей нагородою від Бога. У 1Солунян написано: «За все дякуйте». Діти – особливий подарунок від Бога, тому потрібно особливо дякувати за нього. Ми дякуємо Богу в молитві за цей спадок. Пастор побажав подружжю бути мудрими батьками, наставляти дітей у Слові Божому. Молитву благословіння за дитину звершували батьки, потім пастори Микола Миколайович Костишин і Анатолій Миколайович Мельник.

Разом з церквою радіємо за Олександра і Оксану. Бажаємо рясних Божих благословінь, сил та мудрості у вихованні діток!

Галина Королевська

Фото: Веніамін Петраш

Прес-служба церкви «Дім Євангелія»