1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Приклад апостола Андрія

 

Протягом 7 днів, з 21 по 26 травня 2013 року, у м.Хмельницькому відбувалась євангелізаційна операція «Андрій». Метою заходу була допомога людям в особистому пізнанні Ісуса Христа.

«А один із тих двох, що чули від Івана та йшли вслід за Ним, був Андрій, брат Симона Петра. Він знайшов перше Симона, брата свого, та й говорить до нього: Знайшли ми Месію, що визначає: Христос. І привів він його до Ісуса...» (Iван.1:40-42).

Апостол Андрій не приховував того, що знає Месію, так і кожен християнин зі щирим бажанням повинен ділитися доброю вісткою з іншими.

Для проведення богослужінь та свідчення про Господа до нас з інших міст приїхала команда служителів. Брати залишили свої справи та сім’ї і щодня, з ранку до вечора, розповідали про спасіння через Ісуса Христа.

«Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не згинув, але мав життя вічне» (Iван.3:16).

Загалом, вони відвідали кілька десятків сімей та місць, де провели бесіди на теми спасіння від гріхів та життя вічного. Цьому передували кількамісячні молитви. Це було не просто «схиляння інших до віри» (як дехто думає), але розповідь доброї звістки від Бога з молитвами та благаннями про відкриття сердець невіруючих для пізнання небесної благодаті.

Все ж, частина людей виявляли бажання примиритись з Господом, просили прощення за гріхи та запрошували Ісуса Христа у своє життя. А декому не подобались наполегливі заклики віддати своє життя в руки Божі. І це природно, адже «… не встоять грішники у зборі праведних…» (Пс.1:5).

Все ж багато людей почули для себе вістку від Бога. Тепер потрібно зробити вибір: смерть чи життя…

Захід показав, що ще не перевелись люди, які потребують спасіння від своїх гріхів. Також нам як християнам потрібно пильнувати та докладати зусиль, щоб бути «Андріями» на своєму місці, турбуватись про спасіння інших, молитись та піклуватись про їх душі.

Молімося за людей, які почули благу вістку про спасіння та працюймо для Господа, поки є час!

Ляшук Роман