1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Незабутня «Моя зустріч»

 

З 1 по 7 липня 2013 року у с.Марківці Летичівського району проходив дитячий християнський відпочинок «Моя зустріч», яку проводила соціальна організація «Вибір» спільно з молоддю Хмельницької церкви «Дім Євангелія». З самого початку та впродовж усього тижня ми переживали особливі благословіння. Мали місце переживання і неочікувані обставини, але відчувалось, що Господь завжди був з нами.

Планувалось, що на відпочинок приїде близько 60 відпочиваючих віком від 8 до 12 років, та прибули аж 97 дітей! Це стало одним з випробувань, з чим Господь допоміг впоратись. Було вирішено розкласти декілька додаткових наметів, що дало змогу поселити усіх відпочиваючих. Дітей розподілили на шість загонів. Були в нас і «Оптимісти», і «Дятли», і «Емемдемси», і «Невгамовні», і «Українці», вони тішили старших своєю винахідливістю та винятковістю.

Впродовж п’яти днів на біблійних уроках діти дізнавалися про Ісуса Христа. Аналізуючи події з Його життя на землі, вони вчилися молитися перед кожною справою, творити добро, триматися далі від спокус та перемагати це, любити Бога.

Краще зрозуміти та запам’ятати істини, викладені на біблійних уроках, допомагали ігри та театральні постановки. Проводилась гра «Таємний друг», коли діти вчилися робити приємні подарунки та писати невеликі послання один одному. Навіть після закінчення цієї гри діти продовжували говорити (казати) приємні слова своїм наставникам, часто дарували букети польових квітів.

Також одного дня хлопчики й дівчата випробовували свою здатність протистояти спокусам. Інші великі ігри вчили нас поважати й цінувати один одного, прислухатися до порад й бути дружніми.

Надзвичайним благословенням від Батька небесного та відповіддю на молитви була погода! Всупереч невтішним прогнозам синоптиків, жодного разу не було грози чи сильного дощу. Нерідко великі темні хмари заповняли небо, навіть лунав грім, але дивним чином хмари летіли далі, обминаючи територію табору. Кожного дня усіх радувало сонечко, й протягом всього часу можливо двічі крапав невеликий дощик. Сміючись, діти бігали під ним, зовсім не ховаючись й насолоджуючись приємною прохолодою.

В таборі весь час витала радісна атмосфера. Хоча іноді наставники й втомлювались через невгамовність та неслухняність певних учасників, та все ж працювати з дітьми завжди приємно й особливо. Кожного дня вони вражали своєю безпосередністю, щирістю, життєрадісністю та неповторністю.

Християнський відпочинок «Моя зустріч» став незабутньою зустріччю наставників з дітьми, знайомством дітей з Богом та біблійними істинами і зустріччю з Господніми благословіннями.

Галина Королевська