1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Наслідуючи приклад Христа

 

6 липня 2013 року на міському пляжі Хмельницького, що на березі річки Південний Буг, відбулась дуже важлива подія. Того дня сімнадцять людей присвятили своє життя Господу та дали обіцянку служити Йому в доброму сумлінні. Десятеро охрещених стали членами церкви євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія", а решта – ц. "Жива вода", ц. "Джерело життя", а також церков ЄХБ м.Летичева та Городка.

Прийняття святого водного хрещення є надзвичайно важливим кроком у житті людини, адже приклад цього дійства подав Сам Господь Ісус. Він, прийшовши на землю в образі людини, був охрещений Іваном Хрестителем перед початком Свого служіння на землі. Святкове служіння було наповнене співом, проповідями, палкими вітальними словами пасторів церков Хмельницького та області, а також гостя з Німеччини брата Якова Янцена.

Дехто з охрещених ділились з присутніми свідченнями про свій шлях до Господа. Господь благословив громаду чудовою сонячною погодою, що додавало присутнім гарного настрою. Хрещення у воді звершував пастор церкви "Дім Євангелія" Мельник Анатолій Миколайович. Місцеві жителі, які відпочивали на пляжі, з цікавістю спостерігали за урочистою подією, коли усміхнені молоді та літні брати і сестри у білих одежах заходили у воду для повного занурення. Це символізує смерть для гріха і воскресіння для нового життя.

Бажаємо охрещеним рясних Божих благословень та духовного зросту для слави нашого Господа Ісуса Христа!

Анастасія Бідюк

Фото: Валентина Королевська

прес-служба церкви «Дім Євангелія»