1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Заклик до молитви!

Вівторок, 21 січня 2014, 15:07

 

У цей тривожний час для України звертаюся до Президента, протестуючих, опозиції і до всіх християн в Україні. Оскільки події в Україні дійшли критичної межі і суспільство стоїть за крок до громадянської війни, ми переконані, що потрібно негайно всіма мирними засобами врегульовувати ситуацію, що склалася.

Закликаємо всі сторони конфлікту перейти від слів до конкретних дій задля примирення. Народний гнів та обман і свавілля щосекунди нарощує оберти. Хоча народ зневірився у спроможності достукатися до влади мирним шляхом, ми бачимо розв’язання проблеми у негайному діалозі влади і опозиції. Ми занепокоєні, що спалахнув громадянський конфлікт, який непросто загасити без врахування здорового глузду, миротворчих цілей та Божого керівництва. «Дбайте про спокій міста… і моліться за нього до Господа, бо в спокої його буде і ваш спокій» (Єр. 29:7).

Ми закликаємо християн в Україні і за її межами до посилених молитов, щоб гріх і беззаконня не привели до воєнних дій та безконтрольної ситуації в країні.

Нехай Господь збереже Україну!

В’ячеслав Нестерук – Голова церков євангельських християн-баптистів