1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Молитва у церквах ВСЦ ЄХБ за Україну

Понеділок, 16 червня 2014, 21:11

 

ркви Союзу євангельських християн-баптистів сьогодні на ранкових і вечірніх богослужіннях приєдналися до дня жалоби за загиблими останніми днями на сході країні

Оскільки Україна переживає критичний момент своєї історії, а політична та економічна нестабільність поглиблюється через військове протистояння, євангельсько-баптистські церкви на місцях щоденно проводять спільні посилені молитви за народ, за сім’ї загиблих, за припинення агресії і розв’язання конфлікту.

У той час, як багато хто ставить під сумнів українську державність і єдність країни, ми закликаємо помісні церкви долучатися до посту і спільних молитов та стати у заступництві за наш край. Ми продовжуємо невідступно благати Господа про захист нашої країни, відновлення миру і ствердження єдності, духовне відродження нашого суспільства і процвітання України.

Сьогодні, як ніколи, нам важливо проповідувати Євангеліє і словом, і ділом. Тисячі постраждалих потребують гуманітарної, медичної допомоги та фінансової підтримки. Десятки тисяч вимушених втікачів Донбасу потребують співчуття і допомоги. Особливої уваги чекають діти, інваліди та інші малозабезпечені верстви населення.

Ми закликаємо всіх християн відкрити свої серця й оселі людям, яких спіткало лихо. Ми можемо послужити народові і донести людям Євангеліє Ісуса Христа через виявлення любові та доброчинності до них.

Молімося про покаяння та прозріння тих, хто чинить сьогодні зло. Наша країна є і повинна бути вільною, цілісною і демократичною державою.

Церкви ЄХБ України підтримуватимуть зусилля держави, які спрямовані на ствердження християнських цінностей у житті українського суспільства, і надалі служитимуть усьому народу, його духовному оновленню і миру.

Ми в скорботі разом з усіма, хто страждає, сумуємо за загиблими і висловлюємо глибокі співчуття їх рідним. Віримо, що Господь зі Своєї великої милості благословить Україну, дасть їй духовне пробудження і мирне майбутнє!

«Благословенний Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, Отець милосердя й Бог потіхи всілякої, що в усякій скорботі Він нас потішає, щоб змогли потішати й ми тих, що в усякій скорботі знаходяться, тією потіхою, якою потішує Бог нас самих» (2 Кор. 1:3-4).

Голова ВСЦ ЄХБ Валерій Антонюк