1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

В суботу 23 травня - конференція служителів Хмельницької області

Понеділок, 18 травня 2015, 15:17

Написав de

 

Дорогі брати-служителі!

Повідомляємо вам, що в суботу 23 травня 2015 р – у Хмельницькому, церкві «Дім Євангелія», відбудеться конференція служителів Хмельницької області за участю заступників голови Всеукраїнського Союзу Церков ЄХБ Ігоря Бандури та Сергія Мороза.

Реєстрація о 09:00 год. Реєстраційний внесок становить 40 грн.  Початок о 10:00 год.

На конференцію запрошуються: пресвітери, диякони, проповідники Божого Слова, молодіжні керівники.

Божого благословення! Чекаємо на зустріч з вами!

 

 

Для довідки:

Ігор Бандура

Перший заступник Голови ВСЦ ЄХБ

Народився 3 листопада 1970 року в м. Тернополі. Основи християнського життя були закладені батьками, які посвятили своє життя служінню Богу. У 17 літньому віці прийняв святе водне хрещення. У 1999 році закінчив Тернопільське музичне училище. Служив благовісником і приймав участь в заснуванні нових церков. У 1997 році закінчив Одеську Богословську Семінарію і був рукопокладений на пасторське служіння у Одеській церкві ЄХБ «Благодать». Після трьох років служіння в якості заступника пастора Логвіненко В.Ю, 28 травня 2000 року був обраний церквою на служіння першого пастора. Продовжує навчання у Північній Ірландії та викладає Пасторське богослів’я в ОБС. Керує місією «Благодать», головним служінням якої є праця на благо дітям-сиротам. 28 травня рішенням 26-го з’їзду ВСЦ ЄХБ обраний заступником голови ВСЦ ЄХБ по зовнішній місії. 13 червня 2014 року рішенням 27-го з’їзду ВСЦ ЄХБ обраний першим заступником голови ВСЦ ЄХБ.

Одружений, має двох синів та двох дочок.

 

 

Сергій Мороз

Заступник голови ВСЦ ЄХБ

Народився, навчався, увірував, прийняв водне хрещення та одружився у провінційному містечку Лисичанську Луганської області. З дитинства чув про Бога від батьків, віруючих євангельських християн-баптистів. Свідомо звернувся у молитві до Бога 24 лютого 1971 року. У ті роки на титульній сторінці блокнота для віршів написав: «Тебе трудиться, - вот мое желанье, Тебя прославить, - в этом жизнь моя». У 1975 році з відзнакою закінчив гірничий технікум, вступив на навчання до інституту. Одружився у 1977р. У Сергія Вікторовича та Любові Степанівни четверо вже дорослих дітей: троє синів і донька. У кожного з них – свої сім’ї, живуть окремо і найбільшою радістю для подружжя Морозів є те, що усі вони увірували і служать Богу.

У 1978 році за християнське віросповідання Сергія відчислили з інституту. Довелось довчатись заочно. Так сталося, що на здобуття вищої освіти пішло не п’ять років, а вісім. Потім працював у тролейбусному депо, пізніше – слюсарем, а потім – механіком на добувній ділянці вугільної шахти, поєднуючи роботу зі служінням в церкві ЄХБ.

У 1991 р. був рукопокладений на дияконське служіння у Лисичанській церкві ЄХБ, а у 1992р. - на пасторське. Сергій Вікторович думав, що з цією церквою і шахтою буде пов'язане все його подальше життя. У Бога ж був інший план. У 1995р. він залишив цивільну роботу, і повністю присвятив себе духовній праці: пасторському служінню та служінню із заснування нових церков. Перейшов на пасторське служіння в новостворену церкву "Благодать" м. Лисичанська. Незабаром долучився до команди місії "Духовне відродження Донбасу" в якості викладача, а потім, з 1999р. - в якості директора місії. За час роботи місії учасники програми Проекту 250 у Луганській і Донецькій областях відкрили близько двох десятків нових церков.

У 2004р. закінчив духовну освіту, отримавши ступінь МА від Nyack College - Alliance Theological Seminary - Nyack, NY (2001 - 2004) . 2008р. був обраний на служіння старшого пресвітера церков ЄХБ Луганської області. 13 червня 2014 року рішенням 27-го з’їзду ВСЦ ЄХБ обраний заступником голови ВСЦ ЄХБ.

Бажає наслідувати великого Апостола, який колись сказав: «Але я ні про що не турбуюсь, і свого життя не вважаю для себе цінним, аби но скінчити дорогу свою та служіння, яке я одержав від Господа Ісуса, щоб засвідчити Євангелію благодаті Божої» (Дії Ап. 20:24)