1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Місіонерське служіння

PDF Друк e-mail

"Ваше служіння не лише допомагає нуждам дітей Божих, але й викликає у них все більше й більше почуття вдячності Богу! Коли ви проявите свою вірність в цьому служінні, тоді люди будуть славити Бога за вас, тому що ви вірні Євангелії Христа та ділитеся з іншими тим, що маєте. Вони будуть молитися за вас, завдяки милості, яку до вас проявив Господь. Подяка Богові за Його неоціненний дар!"

2 Кор. 9:12-15


Дорогий Друже!

Перед тобою коротка історія роботи Бога в циганському народі. Коли Він діє, не потрібно багато слів, хочеться лише стояти і спостерігати за чудесами, які здійснюються на наших очах.

В світі так багато бридливих байдужих людей, не здатних навіть уявити себе в цьому «жахливому місці». В таборах дійсно царить велика убогість та зовні все виглядає неприглядно. Але не тому, що цигани – безнадійний народ. Пустота царить не лише в їх шлунках, але перш за все – в душах. Вони, як і всі люди, потребують звичане людське тепло, розуміння, допомогу, любов. Потребують Бога. І Господь, переповнений любові, Сам прямує туди, і направляє Своїх дітей, щоб вони могли ділитися Його любов'ю з тими, хто потребує її найбільше.

Наш Бог - Бог Жалю, Любові й Милосердя. Йому не байдуже.

Він постійно шукає людей, здатних стати серед випробувань і протистояти їм.

Допомагаючи іншим, ми відчуваємо себе більш щасливішими, ніж коли витрачаємо життя на те, щоб збагатити себе. І нехай ми не можемо зробити ВСЕ. Але ми можемо зробити хоч ЩОСЬ.

 

"А Тому, Хто може зробити значно більш над усе, чого просимо або думаємо, силою, що діє в нас,

Тому слава в Церкві та в Христі Ісусі на всі покоління на вічні віки. Амінь."

(Еф 3:20,21)