1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Служіння юристів - християн

 

1. Кожен віруючий, який щиро любить Господа бажає служити Йому і людям всім, що має. Християни-юристи завжди допомагали іншим своїми порадами та знаннями.

У жовтні 2010 року християни з юридичною освітою об’єднались для спільного служіння. Приводом для цього стала перша Всеукраїнська конференція християн-юристів, після якої сформувався місцевий осередок.

2. Метою служіння осередку християн-юристів є:

- об’єднати зусилля християн-юристів міста і області для здійснення впливу на суспільство проповідуючи про Христа та пропагуючи християнські цінності;

- сприяти розвитку юридичного служіння в церквах області;

- здійснювати професійну підтримку членів осередку;

- сприяти захисту прав громадян України, іноземних громадян, осіб без громадянства та юридичних осіб;

- сприяти захисту прав віруючих;

- сприяти залученню громадян України, іноземних громадян та осіб без громадянства до захисту та реалізації прав і свобод людей у всіх сферах суспільного розвитку, у питаннях свободи слова, вільного вираження своїх поглядів та переконань;

- сприяти підвищенню рівня моралі та духовності.

3. У служінні беруть участь християни, які мають освіту чи працюють за юридичним напрямком.

4. Християни-юристи щомісяця збираються для спільної молитви та вирішення юридичних питань, які виникають у віруючих та церкві. Як правило, робота полягає у наданні юридичних консультацій, складанні процесуальних документів та здійснення християнсько-юридичного аналізу проблем суспільства.

5. Труднощами служіння є мала кількість юристів з твердими християнськими переконаннями, які бажають прославити Господа Ісуса Христа всіма можливостями.

Досягнення служіння полягають у безкорисливій допомозі в окремих питаннях та участь у всеукраїнських християнських акціях.

 

Бажаючих приєднатись до служіння християн-юристів та за додатковою інформацією просимо звертатись:

Валерій Хома, тел.: 0676036886, e-mail: v-khoma@mail.ru

Роман Ляшук, тел.: 0974942119, e-mail: 7roman@ukr.net