1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Пасха – найрадісніше свято

Христос Воскрес! Воїстину воскрес!

Назвати цей день святом, навіть найбільшим святом - занадто мало. Він важливіший будь-якого свята і значиміший за будь-яку подію у світовій історії. В цей день все людство, а значить - кожен з нас, отримали надію на порятунок, бо Христос Воскрес. Цей день називається Великоднем, що означає - «перехід», і відзначається у  Церкві як найголовніший день у році. У Великодні - вся суть християнства, весь сенс нашої віри.

22 квітня 2012 року відбулося пасхальне святкове богослужіння, в якому брали участь більш ніж 80 дітей і підлітків, віком від 3 до 14 років. Церква з нетерпінням чекала цього дня. Бог подарував нам квітучий молодий сад, який потішив усіх присутніх своїми юними та ніжними  голосами.

Cвято Пасхи : дитяче служіння

Юні ведучі – Андрій Шаманський та Яна Бакуліч , Богдан Гончар та Настя Петраш, які вели пасхальну програму, від щирого серця вітали гостей та членів церкви з Воскресінням Господнім.

Пасху радо зустрічаєм

Вість несем: «Христос Воскрес!»

Ми з любов`ю промовляєм…

Він Воїстину Воскрес!!!

А від нас Вам побажання

Миру, радості з небес

Християнське привітання

Всі прийміть : Христос Воскрес!!!

Христос Воскрес! Христос Воскрес! Лунає в цілім світі!

Радіє молодь і старі, і ми радіймо, діти!

Наш Спас колись маленьким був, як ми в ось ці хвилини!

Радіймо ж нині діти всі, бо ми є в Божім Сині!

 

 

 

 

 

 

 

Служіння розпочалось хоровою піснею «Звучите песни до небес». І слава Божа наповнила кожне серце промінням слави Господньої, зміцнивши нашу віру.

Пісня – це те, що буде нас супроводжувати в небесах, і тому кожна пісня у виконанні хору та вокальних груп були заспівані з душею, для величі Господньої.

Було надано слово найменшим діткам - вони, хвилюючись, своїми дзвінкими голосочками вихваляли ім`я Господнє. В своїх піснях, віршах дітки донесли вістку про Христа. Серце радіє, що ми живемо в такий вільний час - час відродження та радості, і багато сердець Божих послідовників, пробудились до життя, потягнулися до світла істини.

Чудова декламація про Воскресіння Ісуса Христа змогла перенести усіх присутніх у часи, коли відбувалися ті біблійні події. Особливим було те, що всі учасники були одягнуті у одежу кольору неба. Це придало атмосфері ще більшої святковості.

 

Молоді брати вперше поділились словом Божим, Женя Костишин прочитав із Біблії текст, як первістки Ізраїльського народу були звільнені від ангела-губителя.

 

 

 

 

 

 

 

 

Другий проповідник – Данило Личак, переповів історію зустрічі Марії з ангелами.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Завершальною проповіддю Андрій Шаманський  розповів про Фому, який зустрівся з воскреслим Ісусом, і визнав Його своїм Господом.

 

 

 

 

 

 

 

Юні проповідники закликали Церкву і усіх присутніх до того, щоб шукати Воскреслого Господа, довірити своє життя Йому і визнати Ісуса своїм Господом. Навчаючи молодих братів проповідувати, брат Алік Шкандюк, вкладає в молоде покоління Слово Боже.

Приємним було те, що Церква і батьки для усіх учасників в кінці служіння приготували великий святковий торт.

Закінчилася зима з морозами й заметілями, крізь засніжені хмари пробивається весняне сонце, і на проталинах з`являються перші квіти. Життя триває, тому що є Ти, дорогий наш Господь, і все в природі й у небесах з радістю проголошує: «Бог є любов!».

Репортаж про подію у новинах CNL

 

Лариса Бакуліч та Ольга Петраш