1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Молодіжне служіння

Шторм у житті

Шторм у житті Молодіжне спілкування Церква ЄХБ Дім Євангелія м.ХмельницькийОсобливе молодіжне спілкування-кафе відбулося в середу шостого березня. У затишку кожен мав можливість поспілкуватись й пригоститися чаєм з печивом...

Детальніше...

Зробити правильний вибір

 

 

Молодіжне служіння Зробити правильний вибірНезабутня дата цього року 12.12.12 стала незабутньою для нашої церкви ще й тому, що цього дня на молодіжне спілкування до нас завітали гості зі славетного міста Тернопіль. Тему про важливість правильного вибору викладав лідер молоді тернопільської церкви ЄХБ «Божа оселя» Іван Гонтар...

Детальніше...

Важливість молитви у житті

П'ятниця, 19 квітня 2024, 19:47

Молодежное общение в церкви евангельских христиан баптистов  Дом Евангелия Відбулась ще одна зустріч молоді у церкві «Дім Євангелія». Ввечері 14 листопада зібралась молодь з різних церков, а також приїхали десять гостей з Вінниці. Молодіна зустріч проводилась у форматі «кафе»

Детальніше...

Молодіжне спілкування на тему "Спокуса"

П'ятниця, 19 квітня 2024, 19:47

 

Молодіжне спілкування СпокусаТема молодіжного спілкування "Спокуса" проходила у новому форматі – цікавій формі діалогу. Пастор церкви Анатолій Миколайович Мельник роз'яснював молоді тему зустрічі. В цьому йому допомагали Хома Валерій, Корецький Олег та Королевська Галина. В діалозі брали участь усі бажаючі.

Детальніше...

Молодежь обсудила опасность языка

 

Опасность языка. Молодежное общение церкви Дом Евангелия в Хмельницком28 марта состоялось молодежное общение, основанное на теме "Послание к язычникам о языке". Началось оно, как всегда, с молитвы. Молодежь поблагодарила Бога за возможность быть на этом общении и попросила благословить все происходящее на нем. Ведущим программы неизменно был Харченко Алексей. Прославление вела вокально-инструментальная группа "Третій крок". Пение сопровождалось молитвами.

Детальніше...

Ми в мережі

Facebook

Малі групи

Мала група 1

Мала група 2

Мала група 3

Музичні гурти

Вертикаль

Третій крок

Молодіжні лідери

Басенко Віталій

Корецький Олег

This is the "debug" module position, which is not using any module class suffix.