1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

У Хмельницькому з'явилися банери із біблійними цитатами

PDF Друк e-mail

 

Уже понад півроку тому в Хмельницькому на багатьох балконах помешкань міста з'явилися банери із цитатами із Біблії.  Один із організаторів Роман Ляшук, розповідає, що ідея виникла у вересні 2009 року. Роман зазначає, що основною метою розміщення рекламних банерів — це зухвала пропаганда гріха у місті. Тому виникло бажання пропагувати духовні цінності, нагадати людям про Бога, про життя після смерті, змусити їх замислитися над своїм життям. А також хотілося підбадьорити християн, запевняє молодий чоловік. Крім того, подібне служіння підтримали і у інших містах.

Роман, який за фахом юрист, запевняє, що розміщення банерів не є ні соціальною, ні комерційною рекламою. Тому, маючи право на свободу совісті, інформацію та власність ми можемо розміщати банери на своїй власності без перешкод.

За_словами християнина, організатори взяли курс на те, щоб розміщати вірші з чистим Євангеліє, «не лити воду», з конкретним посиланням на Біблію. Роман вважає, що потрібно підібрати вірш відповідно до особливостей місця розміщення банера, аудиторії. Головну увагу варто звертати на викриття гріха, майбутній суд та спасіння в Ісусі Христі.

Єдине, чим занепокоїний молодий чоловік: християни, які могли б дозволити собі розмістити вірші з БІБЛІЇ в людних місцях шукають 1000 причин, щоб уникнути цього.

На думку Романа, не потрібно соромитися заявляти про свої переконання, адже "цей світ” уже вікрито пропагує бруд та гріх на зовнішній рекламі, затягуючи у це наших дітей.

Не соромтесь Господа в перелюбному світі!

Роман Ляшук