1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Літній відпочинок «Моя Зустріч» 2015

 

13-17 липня у с. Марківці Летичівського району Хмельницької області проходив християнський дитячий табір для дітей віком 8-13 років з Денних Центрів Хмельницької області – в більшості це діти з невіруючих та неблагополучних сімей м.Хмельницький, смт.Вовковинці, смт.Теофіполь, с.Черепова, с.Теліженці, смт.Летичів, с.Розсоша, смт.Красилів, а також з різних сіл і міст України (м.Тернопіль, м.Львів, с.Печанівка Житомирсої обл.)

Загальна кількість учасників налічувала 210 людей, з них 150 дітей і 60 волонтерів, які були керівниками і помічниками в командах, слідкували за дисципліною та дбали про харчування. Незважаючи, що всі вони були з різних церков України та під керівництвом працівників соціального відділу «Вибір» організації «Молодь для Христа» (http://yfcua.com/uk/), працювали злагодженою командою. Подібні дитячі табори в Хмельницькому МДХ допомагає проводити з 2003 року…

Діти були поділені на 8 команд, в перший день (День Знайомств) кожна команда обрала собі назву, вигадала девіз, та зробила малюнок на ватмані. Цього разу назви команд порадували оригінальністю на почуттям гумору: «Бурундучки», «Посіпаки», «Блискавка», «Бетмени», «БОС», «Морква Кунг-фу », «Скинь тапки», «Вибір». Наймолодший загін «Бурундучки» був таким активним, що усіх вразив своєю організованістю та талантами у підготовці вечірніх програм. А от «Посіпаки» назвались розбишаками, так вони і були найбільш неслухняним загоном.

У другий день діти вивчали біблійний урок на тему «Мудрість проти глупоти». І в цей «Загадковий день» діти відгадували загадки від ведучих. А потім був «Вечір корисних порад», де команди готували сценки «Що робити, якщо…?». Кожна команда отримала різні завдання, такі як «якщо…  у вас в наметі мурашки ?», «якщо…  у душі закінчилась вода?» і їм потрібно було придумати вихід з цих ситуацій.

Особливими були вечірні зібрання, такі як «Здивуй мене», де кожну мить, різними номерами та своїми талантами команди мали здивувати зал та журі, яке оцінювало учасників. Цей вечір відвідав «закордонний» гість, який дивував усіх своїми фокусами. Останній був день «рекордів» - встановлення рекордів між загонами та вечірній «Карнавал».

Цікавими та веселими були великі ігри: «Мурашині бої – Водний волейбол»; фото з чимось незвичайним; а також,  «Мішечок скарбів», де всі діти дуже наполегливо шукали свій скарб.

Взагалі програма табору була дуже насичена: гуртки спорту, театрального мистецтва та нові фото-гурток і «шукачі пригод». Всі вони були дуже цікавими та наочними для дітей,  з різними предметними прикладами, а тому принесли масу задоволення.

Особливий час у програмі був відведений для Біблійних уроків. Загальна тема яких цього року була: «Дві дороги», і кожного дня діти мали змогу розбирати біблійні історії, які показували праведний та нечестивий шлях та до чого приводить кожний них.

Першого дня тема уроку називалась «Дорога нечестивого та дорога праведного»,

Другого дня – «Глупота проти мудрості»,

Третього дня – «Брехня проти чесності»,

Четвертого – «Лінь проти працьовитості»,

П’ятого – «Кінець дороги нечестивого та праведного».

Господь по-особливому працював у серцях усіх діток, надіємось і віримо, що Бог буде надалі звершувати Свою роботу у кожному сердечку і їхніх сім’ях. Дякуємо Богу за приємний час свідчення діткам про Божу Любов та Божий суд, за всі благословення протягом табору, за охорону, за дощик, який також став для нас благословенням, за поварів, команду, і особливих діток. Дякуємо усім, хто послужив чим зміг, а також, особливо, за ваші молитви…

Кашуба Людмила,

відповідальна за відпочинок «Моя Зустріч» 2015

Дитячі відгуки
Наталка, команда «Скинь Тапки»: «Я тут вже вдруге. Все дуже сподобалося: зручні палатки, розваги, нам навіть не було коли нудьгувати. Дуже смачна їжа, привітна атмосфера, чудовий спортивний майданчик, цікаві ведучі. Суперові наставники. Дуже сподобалися «Великі ігри». Хочу знову приїхати».
.
Лука Марія, 9 років, команда «Бетмени»: «Мені сподобалися вожаті, ранкова зарядка, пісні. З Дашою стали найкращими подругами. Мені так подобалася їжа, що аж все їла. Мені сподобалися ведучі: Таня, Бодя, Артем, Мері і Коля, який показував фокуси. Наступного року дуже хочу поїхати в цей табір!»
.
.
.
.
.
.
Сурова Даша, 9 років, команда «Бетмени»: «Сподобалося у таборі те, що було багато нового та цікавого, сподобалися лідери та особливо їжа! Також зацікавило, що були різні завдання, такі як рекорди, таланти, малюнки та інші. Я дякую Богові за людей, які підготували табір, за поварів, які смачно готували, за прекрасну погоду!»
.
Зарванський Ігор, 8 років, команда «Посіпаки»: «Були класні ігри, сподобалися пісні, сценки. Сподобалося, що були в палатці з хлопцями, які стали мені друзями. Я дякую Богові за всіх, хто був в таборі, за тих хто дивився за мною. Хочу ще в табір!
.
Мартинюк Богдан, команда «Морква Кунг-фу»: «Особливо запам’яталися великі ігри, вечірнє зібрання, де ми приймали участь у програмі (сценки, пісні). Також були дуже цікаві гуртки: спорт, креатив, шукачі пригод, біблійний урок. Особливими людьми у таборі для нас були наші наставники, з якими ми провели весь час табору! Хотілося б щоб табір був довшим».
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Колядова Юля, 7 років, команда «Бурундучки»: «Я вперше у  таборі «Моя зустріч». Цей табір я запам’ятаю надовго. Ми дуже багато співали, брали участь в сценках, було багато ігор, мені сподобалися вечірні зібрання. Було дуже багато дітей, ми багато гралися, співали. Я дуже вражена і не хочу їхати додому».
.
Данілов Андрій, 7 років, команда «Бурундучки»: «Мені дуже сподобався табір, ми багато грались, співали і говорили на серйозні теми, такі як: «Лінь – Працьовитість», «Чесність проти брехні» і інші. Дуже сподобався водний день, ми грали у «мурашині бої», а потім всі обливалися водою. Я отримав масу задоволення. І хотів би ще і ще приїжджати сюди!»
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Саша Сухарєв, команда «Блискавка»: «Мені сподобалося все: ігри, розваги! Сподіваюся, що приїду наступного року. А ще є гра, яка мені дуже сподобалася «Бульдог», тому що там треба бігати».
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Харітонова Вероніка, команда «Блискавка»: «Дуже цікаві біблійні уроки, а також спілкування в групах. Сподобалося робити вироби своїми руками. Але найбільше мені сподобалися наставники -  вони були дуже добрими, приязними, співчутливими і веселими. Хочу ще раз побувати у цьому таборі!»
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Вельбой Олексій: «Я познайомився з багатьма друзями, а також дізнався, що потрібно бути мудрими, не лінуватися, працювати, а також привітно ставитися до оточуючих. Тут дуже добрі наставники, веселі та захоплюючі ігри. Нам не було часу сумувати. Дуже смачно годують, я ніколи не ходив голодний. Ми з друзями весело проводили час, тому з нетерпінням чекаю наступної зустрічі!»