1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

Свідчення

Я не знаю, що Господь приготував для мене в майбутньому, але я довіряю Йому і спокійна...Свідчення Оксани Богомаз

Свідчення Оксани БогомазГосподь побуджував мене шукати істину. Одного разу мені приснився сон… Я в чужому місті, все якесь сіре, навіює страх, навколо темрява. Але ось я підходжу до будинку, який бачу вперше; він дуже відрізняється своїм сяйвом і побудовою від інших будівель і все всередині мене говорить: «Це те, що ти шукаєш». І тоді я підіймаю голову і бачу сяючі слова «Я ЧЕКАЮ НА ТЕБЕ!»

Детальніше...

Валерій Хома: «Щоб привернути мою увагу, Бог робив бурю в моєму житті»

Свідчення Валерія Хоми В телепередачі «Мир Вам» (м. Бурштин) Хома Валерій Олександрович, кандидат юридичних наук, доцент, полковник юстиції, начальник кафедри конституційного і адміністративного права Національної академії державної прикордонної служби України, розповідає, як прийняв Ісуса Христа в своє серце. (ВІДЕО)

Детальніше...

Мій шлях до Бога

Свідчення Ігоря Яремчука

Мій шлях до Бога... Свідчення Ігоря Яремчука - ректора Ірпінської семінарії, доктора Богослів'я, місіонера. (ВІДЕО)

 

Детальніше...

«Коли я втратила сина, душа пекла день і ніч, не перестаючи...»


Коли я втратила сина, душа пекла день і ніч, не перестаючиВперше побувавши на богослужінні у церкві «Антіохія», що у смт. Білогір’я, я одразу помітила цю сестру. Мою увагу привернули ні її зовнішній вигляд, ані поведінка. Було неможливо не помітити її бездонних очей, які горіли радістю, любов’ю, життям, і найголовніше – спрагою до Слова Божого.

Детальніше...

Свидетельство бывшего экстрасенса

Свидетельство экстрасенса

Виктория Якимчик, в прошлом экстрасенс международного класса. В свое время «лечила» Валерия Меладзе, но себе помочь сама так и не смогла. Она побывала в Хмельницком и поделилась тем, что же ее заставило бросить прибыльное дело и признание клиентов.

Детальніше...